Vaše ideje - naše rešitve

Kontaktirajte nas Za uporabnike

Pon - pet: 08 - 12h in 13 - 16.30h

Elementi za izdelavo zaščitnih pregrad

Elementi za izdelavo zaščitnih pregrad.

V prodajnem programu nudimo elemente za izdelavo zaščitnih pregrad. Pregrade se uporablja za zaščito uslužbencev ter obiskovalcev in ustvarjanje varnostne razdalje v javnih objektih, prodajalnah, gostinskih lokalih....


 

Compas

Enostaven sistem za izdelavo zaščit, ki zagotavljajo distanco med osebami.

Sistem je primeren za izdelavo zaščit v poslovnih prostorih, trgovinah ali gostinskih objektih. Elementi so namenjeni vgradnji polikarnobatnih plošč ali stekla debeline 6 ali 8 mm. Elementi so narejeni iz aluminija, ki je lahko surov ali srebrn.

Sistem zajema:

  • nosilne noge, dolžine 300 mm ( uporaba za nizke pregrade ) ali dolžine 500mm za izdelavo visokih pregrad
  • nosilno letev dolžine 3000 mm s tesnili
  • spojne elemente
  • zaključne čepe

Več o polikarbonatih ►


 

Logli Massimo

Sistem elegantnih elementov za izdelavo pregrad CRISTAL.

Sistem CRISTAL zajema tri načine pritrjevanja stekla.

  • EASY

Podložni nosilci - prižeme na nosilcih v katere lahko vgradimo steklo debeline 6 do 10 mm. Sistem je elegantnega videza brez okvirjev. možnost vgradnje govorne reže. Prižeme so lahko zaokrožene ali kvadrataste oblike. Nosilci so narejeni iz kromirane litine.


  • PRACTIC

Zelo trden sistem za montažo pregrade na delovni pult ali mizo. Minimalni profili omogočajo enostavno čiščenie in vzdrževanje površine. Sistem primeren za steklo debeline 8 mm. Možnost vgradnje govorne reže. Sistem je sestavljeni iz vodoravnih ter navpičnih profilov. Ta sistem ima podložno stekleno ploščo. Sistem je narejen iz poliranega aluminija ali mat črno barvanega aluminija.


  • INVISIBLE, INVISIBLE PH

Sistem brez navpičnih nosilcev. Primeren za debelino stekla 8 mm, sistem PH pa za debelino 10 mm. Možnost vgradnje govorne reže. Eleganten videz brez motečih pokončnih profilov. Videz profilov poliran aluminij, krtačen aluminij.


 

 

 

Aktualno

Protivlomna vrata TR 450
Pvc police in polnila po posebno ugodnih cenah
Po zamenjavi oken se zlasti v starejših objektih, brez ustrezne izolacije pojavi plesen in neprijetne vonjave v prostoru. Ta dva pojava pomenita, da...
Bi se radi pridružili naši ekipi?, Zdaj je pravi čas.
PANTAL d.o.o.

Žnidarčičeva ulica 31
5290 Šempeter pri Gorici
Slovenija