Vaše ideje - naše rešitve

Kontaktirajte nas Za uporabnike

Pon - pet: 08 - 12h in 13 - 16.30h

Kovinska požarna vrata NEW IDRA EI60C / EI120C

Kovinska požarna vrata NEW IDRA

Kovinska požarna vrat NEW IDRA, nudijo požarno zaščito EI60C ali EI 120C.

Vrata so lahko narejena iz pocinkane ter prašno barvane pločevine. Za bolj obremenjene prostore pa lahko ponudimo vrata iz nerjavečega jekla - taka vrata so posebaj primerna za prehrambeno industrijo, ali farmacijo.

New Idra so prilagodljiva in varna požarna vrata, ki ustrezajo zaščitnim potrebam hiš, supermarketov, bolnišnic, skladišč, strojnic, gledališč, restavracij in vseh drugih javnih zgradb. Dobavljiva so kot enokrilna ali dvokrilna vrata.  New Idra so idealno ravnovesje različnih lastnosti, zaradi katerih so ena izmed najbolj priljubljenih požarnih vrat.

Z lahkoto jih je mogoče namestiti brez dodatnega vrtanja ali spreminjanja zidne konstrukcije.
Ponujamo tudi široko paleto barv in velikosti, tako standardnih kot posebnih velikosti. Podboj za  vgradnjo na masivne stene kot tudi različica podboja za mavčne, montažne stene.
Vrata so opremljena s certifikatom požarne odpornosti ter STS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodatna oprema NEW IDRA

Vrata NEW IDRA lahko opremimo z različnimi dodatki. Več si lahko ogledate tukaj. Vrata so serijsko opremljena s tremi tečaji, en tečaj je vzmetni in zagotavlja osnovno funkcijo samozapiranja ( C ), črno kljuko ter ključavnico za zaklepanje. Tesnilo ter razni seti za dimotesnost ali CE seti za zunanjost so dodatna oprema.


Barve po RAL barvni karti

Kvalitetna pocinkana pločevina ter debel nanos barve z grofirano strukturo, zagotavljata dolgo življensko dobo. Barvno karto si lahko ogledate tukaj. Standardna barva vrat je bela, ostale barve so po naročilu.


Podboji

Vrata so lahko opremljena z standardnim mokromontažnim podbojem ali izoliranim suhomontažnim podbojem. Ponujamo tudi rešitve podbojev za suhomontažno gradnjo ali objemne podboje za zidane stene.

 

 

 

 

 

 


Novost

 Vrata so opremljena s QR KODO. S skeniranjem QR KODE si lahko ogledate CERTIFIKAT ZA VRATA. Navodila najdete TUKAJ.

 

Aktualno

Verižni pogon za markize, okna, mansardna okna in svetlobne kupole.
Profil za nadstreške SIMPLY je bil razvit kot odgovor na nove potrebe moderne arhitekture. Enostavnost, eleganca, čiste linije, trajnost...  
Predstavljamo vam NOVOST na trgu.Set elektomagnet za kontolo pristopa z ročajem.set je primeren za vgradnjo na nova ali na obstoječa vrata,za varno...
Novo v prodajnem programu. Cenovno ugodne INOX kljuke za vhodna vrata, najvišje kakovosti.
PANTAL d.o.o.

Žnidarčičeva ulica 31
5290 Šempeter pri Gorici
Slovenija