Vaše ideje - naše rešitve

Kontaktirajte nas Za uporabnike

Pon - pet: 08 - 12h in 13 - 16.30h

Krilna požarna vrata NEW IDRA

Kovinska požarna vrata NEW IDRA nudijo najvišjo stopnjo požarne zaščite EI120.

Kovinska požarna vrata NEW IDRA EI2 120

New Idra so kovinska vrata namenjena požarni zaščiti EI120, z različnimi podboji in dodatno opremo jih lahko poljubno prilagajamo željam naročnikov.

New Idra so prilagodljiva in varna požarna vrata, ki ustrezajo zaščitnim potrebam hiš, supermarketov, bolnišnic, skladišč, strojnic, gledališč, restavracij in vseh drugih javnih zgradb. Dobavljiva so kot enokrilna ali dvokrilna vrata.  New Idra so idealno ravnovesje različnih lastnosti, zaradi katerih so ena izmed najbolj priljubljenih požarnih vrat. Z lahkoto jih je mogoče namestiti brez dodatnega vrtanja ali spreminjanja zidne konstrukcije, z veliko vsestranskostjo, ki ustreza vsakemu okolju.
Ponujamo tudi široko paleto barv in velikosti, tako standardnih kot posebnih velikosti; Podboj za  vgradnjo na masivne stene kot tudi različica za podboja za mavčne, montažne stene. New Idra je na voljo tudi v različici panic exit ali z ročajem / ročajem in površinsko zaščito, s folijo, ki jo lahko odstranite po namestitvi.
Vrata so opremljena s certifikatom požarne odpornosti ter STS.


NOVOST

 Vrata so opremljena s QR KODO. S skeniranjem QR KODE si lahko ogledate CERTIFIKAT ZA VRATA. Navodila najdete TUKAJ.

Aktualno

Predstavljamo vam NOVOST na trgu.Set elektomagnet za kontolo pristopa z ročajem.set je primeren za vgradnjo na nova ali na obstoječa vrata,za varno...
Novo v prodajnem programu. Cenovno ugodne INOX kljuke za vhodna vrata, najvišje kakovosti.
Varnostna vrata za kleti, shrambe, garaže ali prostore kjer je potreba po višji varnosti.
Okovje za drsne zasteklitve HAUTAU MOVE
PANTAL d.o.o.

Žnidarčičeva ulica 31
5290 Šempeter pri Gorici
Slovenija