Vaše ideje - naše rešitve

Kontaktirajte nas Za uporabnike

Pon - pet: 08 - 12h in 13 - 16.30h

Protivlomna / požarna vrata TORTERROLO

Protivlomna vrata so meja in most med zasebnimi prostori posameznika in zunanjim svetom. Iz tega razloga mora izbira vrat utelešati ne le funkcije varnosti in funkcionalnosti, temveč tudi lepoto in slog.

 Zato imamo v Pantalu pestro izbiro protivlomnih ter protivlomnih protipožarnih vrat. Vrata lahko personaliziramo z izbiro ražličnih barv podboja in krila, ter različnimi okrasnimi paneli.

Sestava vrat

Kakovostna protivlomna vrata imajo celovito zaščito proti vlomu. Poleg varnostne ključavnice ter zaklepov, je izredenega pomena za varnost tudi sestava krila, ter ojačitve. Za bivanjsko udobje je v vrata vgrajena kakovpstna protihrupna izolacija, ki skupaj s talnim tesnilom preprečuje vdor zvoka v stanovanje.

 1. NASTAVITVENI TEČAJ
 2. VARNOSTNA KLJUČAVNICA
 3. ZAPAHI
 4. KUKALO
 5. NOTRANJI PANEL
 6. IZOLACIJA
 7. NOTRANJA OJAČITEV
 8. TESNILO
 9. ZUNANJI PANEL
 10. OKVIR
 11. SLEPI OKVIR
 12. SIDRO
 13. DVOJNI ZAKLEP
 14. OMEJEVALEC ODPIRANJA
 15. PLOŠČA VARNOSTNE KLJUČAVNICE
 16. PODVRATNO AVTOMATSKO TESNILO

 

Okrasni paneli

Varnostna vrata Torterolo & Re ščitijo vašo zasebnost in izražajo osebnost vsakega lastnika stanovanja v široki paleti vrst lesa, zaključkov in barv. Paneli so lahko barvani po RAL barvni karti, leseni z utori ali iz melamin plošče z lesnim dekorjem. Najbolj priljubljeni so gladki paneli z lesnim vzorcem, katalog si lahko ogledate tukaj.

 

 

 

 

 

 

 

Zaščita