Vaše ideje - naše rešitve

Kontaktirajte nas Za uporabnike

Pon - pet: 08 - 12h in 13 - 16.30h

Komarniki in senčila

Bogata ponudba na mero izdelanih komarnikov in senčil

V podjetju Pantal, se lahko pohvalimo z največjo izbiro komarnikov v Sloveniji. Komarnike izdobavljamo narejene na dimenzijo po želji kupca. Možnost izdobave kit setov, za lastno sestavo.

Zakaj potrebujemo komarnike v svojem življenjskem okolju? ... da se zaščitimo pred komarji, zakaj drugače?

Pravzaprav se zdi odgovor očitno očiten. Če pa se malo zadržimo na tem vprašanju, lahko najdemo še veliko odličnih razlogov, zakaj bi morali svoje življenjsko okolje zaščititi s komarniki.

Na primer, zahvaljujoč komarnikom lahko ohranjamo okna široko odprta, tako da zrak vstopa v sobo, hkrati pa nadležne komarje zadržujemo zunaj: dobro kroženje zraka zagotavlja dobro počutje, dober spanec, pomaga pri koncentraciji in izboljša vaše vsakodnevno uspešnosti . Upoštevajte, da je zrak v vašem domu ali v pisarni lahko do 5-krat bolj onesnažen kot zrak zunaj. 90% časa preživimo v zaprtih prostorih, doma, v šoli ali v službi in vdihnemo približno 22.000 krat vsakih 24 ur.

Ne pozabimo tudi na pomembnost svetlobe: sončna svetloba je "super hranilo". Sonce deluje kot naravni antidepresiv: kaj bi lahko bilo boljše za naše razpoloženje kot odpreti okna in pustiti, da svetloba (..in samo svetloba ...) vstopi v naše domove. In to še ni vse komarniki ščitijo tudi pred ostalimi žuželkami.

Poleg tega komarniki pomagajo varčevati z energijo in omejuje uporabo klimatskih naprav. Korist za okolje in zdravje , hkrati pa tudi ekonomska prednost.

Bočni rolo komarniki brez spodnjega dela so inovacija...

Komarnike Zanzar dobavljamo izdelane na dimenzije po željah stranke. Poseben poudarek daje Zanzar razvoju inovativnih...

Aktualno

Verižni pogon za markize, okna, mansardna okna in svetlobne kupole.
Profil za nadstreške SIMPLY je bil razvit kot odgovor na nove potrebe moderne arhitekture. Enostavnost, eleganca, čiste linije, trajnost...  
Predstavljamo vam NOVOST na trgu.Set elektomagnet za kontolo pristopa z ročajem.set je primeren za vgradnjo na nova ali na obstoječa vrata,za varno...
Novo v prodajnem programu. Cenovno ugodne INOX kljuke za vhodna vrata, najvišje kakovosti.
PANTAL d.o.o.

Žnidarčičeva ulica 31
5290 Šempeter pri Gorici
Slovenija