Vaše ideje - naše rešitve

Kontaktirajte nas Za uporabnike

Pon - pet: 08 - 12h in 13 - 16.30h

Kovinska in požarna vrata NINZ

Kakovostna in cenovno ugodna kovinska in požarna vrata. Vrata nudijo veliko prilagodljivost tako z dimenzijami, barvami kot tudi z dodatno opremo.

 

V podjetju Pantal smo zastopniki za požarna in kovinska vrata NINZ že več kot 20 let. Skupaj z našimi partnerji smo opremili številne stanovanjske in poslovne objekte v Sloveniji.

 

 


PROIZVODNJA BOLZANOO podjetju NINZ

Ninz S.p.A. je vodilni italijanski proizvajalec požarnih vrat s 70-odstotnim tržnim deležem. Več - desetletne izkušnje v tem sektorju, poznavanje standardov in optimalno razmerje med kakovostjo in ceno so najbolj prepoznavne značilnosti podjetja. Z leti je podjetje ponudbo razširilo na večnamenska kovinska vrata in široko paleto dodatkov. Poleg Italije Ninz S.p.A. svoje izdelke trži tudi v številnih drugih evropskih državah, kot so Francija, Grčija, Portugalska, Romunija, Španija, Slovenija ... in v državah zunaj Evropske unije, kot so Turčija, Rusija in Panama.

Proizvodnja poteka v dveh različnih obratih v Bolzanu in Ali, kjer so tudi pisarne za raziskave in razvoj, prodajo ter logistiko. V Ali je nov tretji objekt, namenjen povečanju proizvodnih zmogljivosti.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1953, kot družinsko podjetje za kovinarstvo. Proizvodnja vrat se je začela leta 1976 in od takrat je to glavni produkt podjetja NINZ. ki zaposljuje več kot 250 delavcev.

 

 


TESTIRANJE VRAT

Nenehen razvoj

Nenehne izboljšave izdelkov vodi skupina strokovnjakov inženirjev in tehnikov, ki skrbno upoštevajo požarne predpise s praktičnimi težavami gradbenikov, monterjev in ključarjev. Te raziskave so ustvarile certificirane načine namestitve za namestitev protipožarnih vrat na različne vrste nosilnih konstrukcij, kot so zidovi, mavčne plošče in podokviri.

 

 

 

 

 


SODOBNA PROIZVODNJA

Proizvodnja

Dnevna proizvodna zmogljivost je 2000 vrat, ki so trenutno razdeljena na linijo PROGET ( požarna in izolirana ), linijo UNIVER ( požarna in izolirana ) in linijo REVER ( neizolirana). Izdelki lahko zadovoljijo najzahtevnejše kupce zahvaljujoč široki paleti barv, dodatkov in zasteklitev.

Vrata lahko s tehnologijo NDD (Ninz Digital Decor), dekorativno poslikamo. NDD omogoča reprodukcijo katere koli teme (besede, slike, logotipi) na površini vratnih kril. Ta projekt je podjetju leta 2007 prinesel prestižno nagrado "Design Security & Safety Award".

 

 

 


Certifikati

Zahvaljujoč poglobljeni študiji tujih standardov je Ninz S.p.A. je uspel svoje izdelke certificirati tudi v številnih tujih državah, med drugim v Franciji, Sloveniji, Rusiji, Romuniji ... Podjetje NINZ S.p.A. že danes ponuja protipožarna vrata z "okoljskimi značilnostmi", ki ustrezajo zahtevam po zvočnih in toplotnih lastnostih, odpornosti proti vetrovnim obremenitvam in vodotesnosti ter večnamenska zunanja vrata z oznako CE.

Za požarna in kovinska vrata imamo vso potrebno dokumentacijo, ki jo zahteva zakonodaja v republiki Slovenija. S strokovnimi nasveti vam bomo pomagali poiskati primerna vrata za vaše zahteve.

Požarna vrata NINZ so certificirana za vgradnjo v lastni režiji. 

 

 

Prenesite brošuro ali katalog NINZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pomembni napotki za projektante in izvajalce - smernice v republiki Sloveniji

Kovinska požarna vrata PROGET, so dobavljiva v izvedbi EI60. Primerna tudi za vgradnjo v masivne zidane stene ali montažne...

Krilna požarna vrata UNIVER EI60, so enostavna požarna vrata. Primerna za vgradnjo v masivne zidane stene.

Cenovno ugodna neizolirana kovinska vrata. Vrata so primerna za vgradnjo v notranje prostore, kleti, shrambe, proizvodne in...

Kovinska izolirana vrata za zahtevnejše uporabnike. Širok nabor dimenzij in dodatne opreme. Možnost vgradnje v zidane ali...

Kovinska požarna vrata NEW IDRA

...

Vrata NINZ ponujajo širok spekter podbojev za vgradnjo.

Barvana ali s potiskom vaše najljubše slike

Vrata, ki ne nudijo zgolj požarne varnosti. Z dodatno opremo povečamo funkcionalnost vrat.

Pomembni napotki za pripravo popisov vrat

Aktualno

Verižni pogon za markize, okna, mansardna okna in svetlobne kupole.
Profil za nadstreške SIMPLY je bil razvit kot odgovor na nove potrebe moderne arhitekture. Enostavnost, eleganca, čiste linije, trajnost...  
Predstavljamo vam NOVOST na trgu.Set elektomagnet za kontolo pristopa z ročajem.set je primeren za vgradnjo na nova ali na obstoječa vrata,za varno...
Novo v prodajnem programu. Cenovno ugodne INOX kljuke za vhodna vrata, najvišje kakovosti.
PANTAL d.o.o.

Žnidarčičeva ulica 31
5290 Šempeter pri Gorici
Slovenija