Vaše ideje - naše rešitve

Kontaktirajte nas Za uporabnike

Pon - pet: 08 - 12h in 13 - 16.30h

Ključavnice MACO

Pestra izbira ključavnic za različne materiale.

S ključavnicami MACO lahko zadovoljimo potrebe še tako zahtevnega uporabnika. Izbirate lahko med eno - točkovnimi

ali več - točkovnimi ključavnicami z različnimi načini zaklepanja. Ključavnice se lahko zaklepajo tudi samodejno brez uporabe kljuke.

Pri razvoju novih modelov ključavnic je proizvajalec okovja MACO, sledil naslednjim smernicam:

 • odlična toplotna in zvočna izolativnost;
 • izboljšanja varnost;
 • enostavnost odklepanja in zaklepanja;
 • multifunkcionalnost ključavnic;
 • zmanjšanje števila elementov ter medsebojna kompatibilnost;
 • povezljivost s modernimi sistemi za upravljanje doma...

 

Za ALU, PVC in lesena vrata.

Ključavnice MACO so primerne za vrata narejena iz različnih materialov. Ključavnice za PVC vrata s čelnicami 16 ali 20mm, za alumijijasta vrata imamo v ponudbi "U" čelnice, Za lesena vrata lahko ponudimo zaobljeno čelnico, ki se elegantno vtopi v vratno krilo. Vse podrobnosti o izvedbah najdete v tehničnem katalogu.

 

 

 

 

Zagotovljena varnost

Želite dodatno varnost?

Predlagamo več-točkovni sistem zaklepanja z do devetkrat večjo varnostjo za vse vaše potrebe, zahteve in celo okuse.

Preizkušena tehnologija zagotavlja optimalen pritisk tesnil po celotni višini vrat, hkrati pa vam nudi sistem zaklepanja po vaši izbiri: ročno s ključem, avtomatsko ali motorizirano.

MACO ključavnice omogočajo različne načine zaklepanja v okvir, na razpolago so:

 • kavlji
 • bolcni ( izrivni zatiči )
 • kombinacija bolcna in kavlja ali zapaha
 • zapahi
 • vrtljivi zapirniki

 

 

Modularnost

Nizka ali visoka vrata, za vsaka imamo pravo ključavnico MACO

skrajšana ključavnica

standardna višina

podaljšana ključavnica

podaljšek ključavnice z dodatnim zaklepom za najvišja vrata


 

Načini zaklepanja in odklepanja

Odklepanje in zaklepanje lahko poteka popolnoma motorizirano - M-TS

odklepanje motorizirano, zaklepanje mehansko - A-TS

mehansko večtočkovno zapiranje - Z-TF

mehanska ključavnica zaklepanje s cilindrom - Z-TS

mehanska ključavnica zapiranje s kljuko in zaklepanje

( sistem Krpan ) G-TS, C-TS, G-TA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zagotovljena garancija

Pri MACO dobite 10-letno garancijo na izdelke, ki se nanaša na funkcionalnost ( skladno z garancijskimi pogoji ). Poleg tega se lahko zanesete na bogate izkušnje pri preprečevanju korozije.

Vi in vaše stranke imate koristi od naših odličnih površinskih površin, zanje pa zagotavljamo 15 let garancije (deset let, če ga uporabljate na lesu accoye ali hrasta).

Za MACO ključavnice so primerni kakovostni cilindri v skladu s standardom EN 22768-1 ter EN 22768-2. Odsvetujemo uporabo nizkocenovnih, manj kakovostnih cilindrov.

 

Dokazano, kakovostno

Vlomilcem otežujemo življenje. V podjetju MACO so specialisti, ko gre za preprečevanje vlomov, ponujajo obsežen koncept varnosti za vratno okovje. Teste izvajajo skupaj s strankami na priznanih inštitutih za testiranje.

 


 

Enostaven dostop do pravih informaciji

Potrebujete DWG detajle, navodila za montažo,....prijavite se v TOM Extranet PORTAL

 

 

 

M-TS

Popolnoma motorizirana ključavnica. Zaklepanje in odklepanje s pomočjo elektro pogona.

M-TS ključavnica je najnovejši model ključavnice v ponudbi MACO. Ključavnica je popolnoma motorizirana, odklepanje in zaklepanje poteka s pomočjo elektro pogona. Zaradi inovativnega sistema zaklepanja je zaklepanje vedno tri točkovno. Vstop v objekt je mogoč s pomočjo kontrole pristopa, izhod objekta pa s pomočjo kljuke ali kontrole pristopa.

Tri točkovno zaklepanje za optimalno tesnenje.

 

 

 

 

 

 

 

Vrata se s pomočjo pogona odklepajo in zaklepajo. Patentiran sistem poskrbi za popolno zaklepanje v vseh zaklepnih točkah. Pogon je montiran neposredno v ohišje ključavnice.

 

 

 

 

 

 

 

Standardni cilinder. V MACO motorizirano ključavnico lahko vgradjujemo kokovostne standardne cilindre.

A-TS

Odklepanje s pomočjo elektro pogona.

A-TS je delno motorizirana ključavnica. Odklepanje poteka s pomočjo pogona, za zaklepanje poskrbi gravitacija. Ob zapiranju vrat se ključavnica zapahne v treh točkah.  Vstop v objekt je mogoč s pomočjo kontrole pristopa, izhod iz objekta s pomočjo kljuke. 

A-TS združuje popolno tehnologijo zaklepanja z različnimi načini odpiranja. Ko se vrata zaprejo, se ključavnica samodejno zaklene na treh mestih, z dvema kavljema in zapahom. Ključ je potreben le za zapiranje od znotraj, da otroci ali hišni ljubljenčki ne hodijo ven. Edinstvena rešitev za optimalno tesnenje. Tehnika s tremi zapah ustvari tesno prileganje krila po celotni višini okvirja, preden se zaklenejo. To ščiti pred upogibanjem vrat, prepihom in izgubo toplote ter ščiti elektro pogon za zaklepanje, zaradi česar je sistem še bolj natančen, varen in tišji.

Edina ključavnica na trgu, pri kateri se ob zapiranju sproži tudi sredinski zapah.

 

 

 

 

 

 

 

Dnevno nočna fukcija je na novo razvit sistem, ki olajša večkratno denvno prehajanje skozi vrata. Funkcija se aktivira s pomočjo gumba na čelnici ter vgradnjo slepega elektro prejemnika.

 

MACO A-TS: Verriegeln ohne Schlüssel

MACO A-TS: Verriegeln ohne Schlüssel

A TS, correctly installed

A TS, correctly installed

Z-TF

Avtomatsko zapahovanje ključavnice ob zapiranju vrat

PROTECT Z-TF je polavtomatska ključavnica s tremi zapahi. Dva večnamenska zapaha in standardni zapah zagotavljajo tiho, varno zapiranje in optimalen, stalen pritisk po celotni višini vrat. Takoj po zapiranju vrat je vratno krilo varno in zanesljivo zapahnjeno na treh točkah brez dodatnega zaklepanja.

Izvedba ključavnice s kavelji (MF-HO) še poveča odpornost proti vlomu in tako dopolnjuje enostavno upravljanje z največjo varnostjo. Ključavnica omogoča namestitev dnevno nočne funkcije - kot dodatna oprema. Novost - namesto treh je sedaj potreben samo en elektro odpirač, kar prihrani čas obdelave. Ne glede na to, ali je polavtomatska ali mehanska - vsaka ključavnica, ki temelji na MF-HO zaklepanju, temelji na enakem naboru elementov zaklepanja. Vse štiri družine cilindričnih ključavnic (Z-TS, Z-TF, A-TS in motorna ključavnica M-TS) imajo enako platformo zaklepnih elementov.

Z-TS in G-TS

Varno zaklepanje do višine 3100mm

Z-TS več - točkovna ključavnica

Z-TS ključavnica omogoča udobno zaklepanje s cilindrom.  Standardno je opremljena s trojnim sistemom zaklepanja, ki ga sestavljajo kavlji in zapahi, po želji pa lahko dodate do štiri dodatne elemente za zaklepanje. Te lahko kombinirate s kavlji, kombinacijami kavelj-sornik ali varnostnimi zatiči. Z-TS temelji na modularnem konceptu in ga je, tako kot A-TS in G-TS, mogoče enostavno in modularno prilagoditi vsaki višini vrat in zahtevam po zaklepanju – z majhno zalogo dodatnih elementov. To vam omogoča izdelavo vrat, ki temeljijo na željah stranke.

G-TS več - točkovna ključavnica

G-TS Ključavnica poznana pod imenom KRPAN. S pomočjo pomika kljuke navzgor, se zapirni elementi pomaknejo v položaj za zaklepanje, vrata zaklenemo s cilindrom. Ključavnica je cenovno zelo ugodna, primerna je za manj zahtevne uporabnike ali za stranska vrata.


Modul Z-TS / G-TS

Modul Z-TS / G-TS PROTECT ponuja tehnično popolno rešitev za katero koli višino vrat. Modul Z-TS / G-TS PROTECT se lahko uporablja na lesenih, PVC ali aluminijastih vhodnih vratih. Osnovni standard za ključavnico za vrata modula Z-TS / G-TS PROTECT je kombinacija kavelj in zapah s trotočkovnim sistemom zaklepanja.

Z-RS

Enotočkovne ključavnice

Enotočkovne ključavnice so vgrajuje zlasti na notranja prehodna vrata ali na pomožna vrata. Ključavnica je primerna za vgradnjo na kovinska, ALU ali PVC vrata.

 

Aktualno

Verižni pogon za markize, okna, mansardna okna in svetlobne kupole.
Profil za nadstreške SIMPLY je bil razvit kot odgovor na nove potrebe moderne arhitekture. Enostavnost, eleganca, čiste linije, trajnost...  
Predstavljamo vam NOVOST na trgu.Set elektomagnet za kontolo pristopa z ročajem.set je primeren za vgradnjo na nova ali na obstoječa vrata,za varno...
Novo v prodajnem programu. Cenovno ugodne INOX kljuke za vhodna vrata, najvišje kakovosti.
PANTAL d.o.o.

Žnidarčičeva ulica 31
5290 Šempeter pri Gorici
Slovenija