Vaše ideje - naše rešitve

Kontaktirajte nas Za uporabnike

Pon - pet: 08 - 12h in 13 - 16.30h

Okovje za vrata

Celovita ponudba izdelkov za izdelavo PVC in lesenih vhodnih vrat.

V ponudbi imamo:

  • ključavnice in prejemnike MACO
  • vratna nasadila BKV
Ključavnice MACO

Ključavnice MACO za lesene, alu in pvc profile.


Modeli MACO ključavnic


M-TS

Popolnoma motorizirana ključavnica, zapiranje in odpiranje nadzira motor. Brez zaklepanja ob izhodu iz objekta, za to poskrbi motor s pomikom zaklepov. Primerna za uporabo kontrole pristopa. Na zunanji strani vrat se običajno montira vratno potezalo. Integriran pogon v samo ključavnico poskrbi za izredno hitro in tiho delovanje.

A-TS

Delno motorizirana ključavnica, motor odpira zapirne elemente. Brez zaklepanja ob izhodu iz objekta. Za zaklepanje poskrbi magnet, ki sproži zaklepe. Edina ključavnica na tržišču, pri kateri ob zapiranju izskoči tudi sredinski zapirni element. Primerna za uporabo kontrole pristopa. Na zunanji vrat strani se običajno montira vratno potezalo.

Z-TF

Najpogosteje uporabljena ključavnica. Ko vrata zapremo, zapirniki držijo vrata v treh točkah. Ključavnica zagotavlja optimalno tesnenje, po celi višini krila. Primerna za sistem kljuka / kljuka.

ZT-S

Enostavna večtočkovna ključavnica, ko vrata zapremo so vrata zaprta v eni točki. Ob zaklepanju s cilindrom se pomaknejo še ostali zapirni elementi, ki so lahko kavlji, zatiči ali gobice

G-TS

Ključavnica poznana pod imenom KRPAN. S pomočjo pomika kljuke navzgor, se zapirni elementi pomaknejo v položaj za zaklepanje, vrata zaklenemo s cilindrom.

Z-RS

Enotočkovna ključavnica.


MACO ključavnice so primerne za pvc in lesena vrata s 16mm utorom ali za alu vrata z U čelnico.

Dostop na Maco TOM Extranet portal

Vratna nasadila BKV

Vratna nasadila BKV za pvc vrata

Vratna nasadila BKV so plod dolgoletnega razvoja in izkušen.

Dobavljiva so v naslednjih barvah:

  • RAL9016 - bela
  • RAL8077 - temno rjava
  • RAL9006 - srebrna
  • RAL7016 - antracit
  • RAL8003  - kremasto rjava, primerna za vrata zlati hrast

Nasadila so 3D nastavljiva. Poleg nasadil je možno naročiti tudi šablono za pripravo izvrtin. V ponudbi imamo dva modela 89 in 105, za različne višine kril.

Aktualno

S 1.9.2021, se pri kovinskih vratih REVER MULTI in požarnih vratih UNVER EI30 ter UNVER EI60 NINZ uvajajo spremembe. Vse spremembe so opisane v...
Protivlomna vrata TR 450
Po zamenjavi oken se zlasti v starejših objektih, brez ustrezne izolacije pojavi plesen in neprijetne vonjave v prostoru. Ta dva pojava pomenita, da...
Novost v naši ponudbi. Naš prispevek k omejevanju širjenja nalezljivih bolezni.
PANTAL d.o.o.

Žnidarčičeva ulica 31
5290 Šempeter pri Gorici
Slovenija