Vaše ideje - naše rešitve

Kontaktirajte nas Za uporabnike

Pon - pet: 08 - 12h in 13 - 16.30h

Pločevinaste kritine COPERNIT

Lahka pločevinasta kritina, z dolgo življensko dobo.

V več kot štiridesetih letih delovanja je COPERNIT pridobil strokovno znanje na področju proizvodnje in dobave strešnih kritin. Izdelke Copernit, tehniki, oblikovalci in končni uporabniki v več kot 60 državah po vsem svetu dobro poznajo, cenijo in jih uporabljajo z zaupanjem.

Kovinska strešna kritina se lahko uporablja v različnih aplikacijah in bo kos tudi najtežjim vremenskim pogojem. Copernit ponuja celovito paleto dodatkov in delov, ki zagotavljajo najvišje standarde kakovosti.

Tegostil

Pločevinsta strešna kritina v obliki strešnika.

Lastnosti pločevinaste strešne kritine TEGOSTIL

https://www.copernit.it/media/metallo/prodotti/Tegostil_LG.png

Zasnova izdelkov TEGOSTIL spominja na tradicionalne opečnate  strehe, ki so z arhitekturnega vidika zelo cenjene. Izdelki TEGOSTIL so sodobna učinkovita strešna rešitev, primerna za različne zgradbe, zlasti za uporabo na podeželju ali kjer veljajo krajinske ali arhitekturne omejitve.

TEGOSTIL je primeren za uporabo na strehah z minimalnim naklonom 10% ali navpično vgradnjo (glede na lokalne vremenske razmere in lokalno gradnjo predpisi).

Strešni sistemi TEGOSTIL se lahko namestijo na konstrukcije različnih izvedb.

Sistemi TEGOSTIL vključujejo široko paleto dodatkov in specialnih dodatkov, zaradi česar je ta izdelek popoln integriran strešni sistem.

Površinska obdelava vseh strešnih elementov TEGOSTIL je gladka in precej manj porozna od klasične opečne kritine, zato ima zmanjšan oprijem delcev v zraku, z minimalnim nabiranjem umazanije na strešni površini in posledično z minimalnim vzdrževanjem.

  PRESTIŽEN VIDEZ

HITRA IN ENOSTAVNA MONTAŽA

NIZKA TEŽA

MODULARNOST

 

Coperal LG

Coperall LG je pločevinasta strešna kritina v obliki trapeza ali vala.

Možni modeli:

  • COPERAL 33 VALJ

  • COPERAL 40 TRAPEZ ( protikondenčna podloga ali samo pločevina )

https://www.copernit.it/media/metallo/prodotti/Coperall_LG_40.png

Barva:

  • Bela
  • Rjava
  • Rdeča
  • Ostale barve po naročilu

Kritina COPERALL LG je primerna za strehe z minimalnim naklonom 7% (v skladu z lokalnimi vremenskimi razmerami in lokalnimi gradbenimi predpisi) in navpično vgradnjo. COPERALL LG strešni sistemi se lahko namestijo na nosilne konstrukcije različnih tipov.

COPERALL strešni sistemi LG vključujejo široko paleto dodatkov in specialnih delov izdelave, zaradi katerih je ta ponudba izdelkov, popoln integriran strešni sistem.
 

Na voljo v v različnih dolžinah ali rezana po meri po dolžini
 

COPERALL strešni sistemi LG je do 10-krat lažji od običajnih opečnih strešnih kritin. COPERALL strešni sistemi LG se na splošno uporabljajo za obnovo streh in so najbolj primerni tam, kjer nosilne konstrukcije nudijo omejeno nosilnost.

Kovinske pločevine COPERALL-TNT so zasnovane za uporabo na strehah z minimalnim naklonom 7%. Na spodnji strani so obložene z netkano poliestrsko preprogo ( filcem ) in zagotavljajo učinkovito zaščito  kjer je potreben nadzor kondenzacije.

Serija COPERALL LG je idealna za uporabo na območjih, ki so izpostavljena potresnim tveganjem, zaradi lahke strukture in edinstvenega sistema namestitve pa omogoča minimalne statične obremenitve nosilcev in temeljev.

COPERALL kovinske pločevine imajo požarno stopnjo A1 (negorljive). Primerne so za uporabo v zasebnih ali javnih zgradbah.

HITRA IN ENOSTAVNA MONTAŽA

NIZKA TEŽA

MODULARNOST

CENOVNO UGODNO

Aktualno

Verižni pogon za markize, okna, mansardna okna in svetlobne kupole.
Profil za nadstreške SIMPLY je bil razvit kot odgovor na nove potrebe moderne arhitekture. Enostavnost, eleganca, čiste linije, trajnost...  
Predstavljamo vam NOVOST na trgu.Set elektomagnet za kontolo pristopa z ročajem.set je primeren za vgradnjo na nova ali na obstoječa vrata,za varno...
Novo v prodajnem programu. Cenovno ugodne INOX kljuke za vhodna vrata, najvišje kakovosti.
PANTAL d.o.o.

Žnidarčičeva ulica 31
5290 Šempeter pri Gorici
Slovenija