Vaše ideje - naše rešitve

Kontaktirajte nas Za uporabnike

Pon - pet: 08 - 12h in 13 - 16.30h

Nadstreški

Nepogrešljiv dodatek nad vsakim vhodom ali teraso

Nadstrešek je z estetskega in funkcionalnega vidika nujna dodatna oprema, tako za stanovanjske kot poslovne stavbe. Izbirate lahko med petnajstimi modeli nadstreškov, ki jih lahko prilagodite v barvah ter velikostih in so posebej zasnovani za vaše potrebe. Zahvaljujoč uporabi aluminija in trdnega polikarbonata je nadstrešek nepogrešljiv skozi vse leto. Nadstrešek ohranja vaša okna, vhodna vrata..., podaljša življensko dobo in zmanjšuje potrebo po vzdrževanju stavbnega pohištva..

Ogrodje nadstreškov je iz prašno barvanega aluminijastega ogrodja, kot kritina pa služi UV obstojen polikarbonat. Barvo konstrukcije ter tip polikarbonata lahko prilagodimo vašim zahtevam.

Nadstrešek zagotavlja optimalno zavetje pred dežjem, snegom, sončno pripeko, točo, odporen je na močne vetrove. Dobre lastnosti so zagotovljene s skrbnim izborom materialov in doseganjem ekskluzivnega TÜV SUD certifikata za obremenitve snega in vetra do 170 daN / m2 in oznake UNI EN 1090.

Classica

Večno lepa Classica

Classica je najbolj priljubljen model celotne ponudbe nadstreškov Vitrum Mioni. Združuje sodobne linije z pozornostjo do podrobnosti. Idealen je za zaščito oken, vrat in zunanjih prostorov. S svojim rahlo ukrivljenim ogrodjem lahko ta nadstrešnik zaščiti široka območja in se prilagodi različnim situacijam.
Tiranti

Tiranti - viseči nadstrešek

Ta model je zasnovan za pokrivanje velikih zunanjih površin. Pritrdilni sistem iz nerjavečega jekla in aluminijastih krakov omogoča namestitev tega nadstreška nad vrata, brez nosilcev, ki bi ovirali prehod.

Aurora

Minimalistična Aurora

Ta skoraj raven nadstrešek se prilega arhitekturnim kontekstom s čistimi in minimalističnimi linijami, hkrati pa zagotavlja ustrezno zaščito pred vremenskimi vplivi. Nadstrešek je pritrjen na steno z veznimi nosilci iz nerjavečega jekla, ki so pritrjeni v aluminijaste cevi z modernimi perforiranimi jeklenimi nosilci. Streha je iz trdih polikarbonatnih plošč.

Soffitto

Zaobljeni Soffitto

Nadstrešek z značilno ukrivljeno obliko. Njegov poseben sistem pritrditve na strop je primeren za pritrditev nadstreška na izboklino ali balkon.

Arco

Samostoječ nadstrešek ARCO

Samostoječi nadstrešek.

Puntoni

Predorski nadstrešek Puntoni

Zaradi svoje posebne oblike je ta nadstrešek primeren za zaščito vrat in oken z zaobljenimi robovi. Nadstrešek ima na obeh straneh žleb za odtok vode.

Aktualno

Verižni pogon za markize, okna, mansardna okna in svetlobne kupole.
Profil za nadstreške SIMPLY je bil razvit kot odgovor na nove potrebe moderne arhitekture. Enostavnost, eleganca, čiste linije, trajnost...  
Predstavljamo vam NOVOST na trgu.Set elektomagnet za kontolo pristopa z ročajem.set je primeren za vgradnjo na nova ali na obstoječa vrata,za varno...
Novo v prodajnem programu. Cenovno ugodne INOX kljuke za vhodna vrata, najvišje kakovosti.
PANTAL d.o.o.

Žnidarčičeva ulica 31
5290 Šempeter pri Gorici
Slovenija