Vaše ideje - naše rešitve

Kontaktirajte nas Za uporabnike

Pon - pet: 08 - 12h in 13 - 16.30h

Nasadila in dodatki

Utorna in nasadila za površinsko vgradnjo. Zapahi in dodatki za vrata.

Nasadila za ALU vrata so dobavljiva v treh različicah glede na način vgradnje.  Za vgradnjo v utor, ali za površinsko vgradnjo. Posebnost so nasadila za nihajna vrata.


Nasadila za površinsko vgradnjo

Ta tip nasadil se običajno uporablja na vratnih profilih. Namenjena so za odpiranje vrat noter ali ven. Glede na potrebno nosilnost so nasadila lahko dvodelna ali trodelna, pri tem je potrebno dosledno upoštevati priporočila proizvajalca nasadil. Nasadila so 3D nastavljiva ( višina, naklon, globina ). V primeru, da krilo in okvir nista v poravnana v isti globini se za montažo uporabi podloge.


      Image result for giesse domina hp   Image result for giesse domina hp


Načini pritrjevanja

Pri naročilu tega tipa nasadila potrebujemo podatke o razmaku med vijaki ter kakšen profil se bo uporabljalo zaradi izbire ustreznih pritrdil.

Pritrjevanje z montažnimi podlogami ( hladni profil )              Pritrjevanje z montažnimi vijaki ( termo profil )                  Pritrjevanje z razširljivimi vložki


Nasadila za utor

Nasadila se z vijaki pritrdi v pripravljen utor v profilu, zato je tukaj potrebno vedeti kakšen je utor ( R40, EURO ). Nasadila se običajno uporablja za lažja vrata. V ponudbi so dvodelna ali trodelna nasadila za različne teže kril, nosilnost se lahko poveča tudi z dodajanjem dodatnih nasadil. Omogočajo hitro vgradnjo na profil, saj ni potrebno delati izvrtin za vijake.

    Image result for master slim rapid


Nasadila za nihajna vrata

V ponudbi imamo nasadila proizvajalca Master, ki so primerna za vgradnjo na vse tipe profilov širine 50mm, tudi za lesena vrata, ter model, ki je primeren za profile z utorom R40.

Image result for MASTER CERNIERA A VENTO

Aktualno

V mesecu decembru smo za vas pripravili posebno ugodno ponudbo ALU polnil. Cene smo znižali do 50%.
Novost v naši ponudbi. Naš prispevek k omejevanju širjenja nalezljivih bolezni.
Za Vas smo pripravili akcijsko ponudbo nosilcev za nadstreške OXIDAL - MIRA.
Akcijska ponudba, verižni pogon ULTRAFLEX SINTESI
PANTAL d.o.o.

Žnidarčičeva ulica 31
5290 Šempeter pri Gorici
Slovenija