Vaše ideje - naše rešitve

Kontaktirajte nas Za uporabnike

Pon - pet: 08 - 12h in 13 - 16.30h

Protivlomna / protipožarna vrata MASTER

Protivlomna in protipožarna vrata MASTER

O proizvajalcu

Začetki podjetja Master segajo v leto 1978, ko je kakovost izdelkov v veliki meri določala ročna spretnost in izkušnje posameznega delavca. Ta obrtniška duša je bila ohranjena in se sedaj prepleta z nenehnim raziskovanjem proizvodnih tehnologij ter inovativnih materialov.

Vsak izdelek Master je plod te filozofije in krepi svojo vrednost, saj združuje slog, natančnost in varnost. Podjetje ima pridobljen certifikat ISO 9001:2008, poleg tega o kakovosti protivlomnih vrat pričajo številni certifikati s strani glavnih italijanskih in tujih inštitutov.

 

 

 

 

 

 

 

Osnovne značilnosti

 


TETET

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


EX3 -protivlomna požarna vrata EI30

Požarna, protivlomna vrata. Vrata so namenjena za novogradnje kot tudi adaptacije objektov.

 

 

Podokvir

Podokvir je narejen iz pocinkanega jekla (UNI EN 10142) debeline 20/10 in teže 13 kg. Za pritrjevanje je 8 nastavljivih nosilcev in stenski pritrdilni sistem s 8 kovinskimi pritrdilnimi nosilci Dodatno je na voljo komplet z distančniki.

Okvir

Okvir vrat je narejen iz pocinkanega jekla (UNI EN 10142) debeline 20/10 in teže 12 kg Končna obdelava je plastificirano barvanje Pritrjevanje  navpično in vodoravno z vijaki št. 8 kos. Tesnilo na 3 straneh.

Vratno krilo

Struktura krilja je iz pocinkane jeklene pločevina debeline 15/10, ojačena s dvemi profili v obliki omega ter  dodatna ojačitev pri ključavnici s ploščo debeline 30/10. Izolacija krila s kameno volno. Krila imajo 3 tečaje, ki so nastavljivi po višini in širini z jeklenim zatičem premera. 10 mm Stranski profil Inox jeklo z obodnim tesnilom Fiksni vijaki Št. 5 fiksnih vijakov za nadzor dviga. Vrata so opremljena s nastavljivim talnim tesnilom. Krilo je oplaščeno s okrasno ploščo debeline 6 mm.

* Izboljšan model zvočna izolativnost 39db

 


STANDARD

Klasična protivlomna vrata za stanovanjsko vgradnjo.

 

 

Podokvir

Podokvir je narejen iz pocinkanega jekla (UNI EN 10142) debeline 20/10 in teže 12 kg. Za pritrjevanje je 8 nastavljivih nosilcev in stenski pritrdilni sistem s 8 kovinskimi pritrdilnimi nosilci Dodatno je na voljo komplet z distančniki.

Okvir

Okvir vrat je narejen iz pocinkanega jekla (UNI EN 10142) debeline 20/10 in teže 12 kg Končna obdelava je plastificirano barvanje Pritrjevanje navpično in vodoravno z vijaki št. 8 kos. Tesnilo na 3 straneh.

Vratno krilo

Struktura krilja je iz pocinkane jeklene pločevina debeline 10/10, ojačena s dvemi profili v obliki omega ter dodatna ojačitev pri ključavnici s ploščo debeline 30/10. Izolacija krila s zvočno izolativnim polnilom. Krilo ima 2 tečaja, ki so nastavljivi 3D, zatič debeline 14mm. Stranski profil Inox jeklo z obodnim tesnilom Fiksni vijaki Št. 5 fiksnih vijakov za nadzor dviga. Vrata so opremljena s nastavljivim talnim tesnilom. Krilo je oplaščeno s okrasno ploščo debeline 6 mm.

 


STANDARD - T

Protivlomna vrata z izboljšano protihrupno ter termično izolativnostjo.

 

 

Podokvir

Podokvir je narejen iz pocinkanega jekla (UNI EN 10142) debeline 20/10 in teže 13 kg. Za pritrjevanje je 8 nastavljivih nosilcev in stenski pritrdilni sistem s 8 kovinskimi pritrdilnimi nosilci Dodatno je na voljo komplet z distančniki.

Okvir

Okvir vrat je narejen iz pocinkanega jekla (UNI EN 10142) debeline 20/10 in teže 12 kg Končna obdelava je plastificirano barvanje Pritrjevanje  navpično in vodoravno z vijaki št. 8 kos. Tesnilo na 3 straneh.

Vratno krilo

Struktura krilja je iz pocinkane jeklene pločevina debeline 30/10, ojačena s dvemi profili v obliki omega ter  dodatna ojačitev pri ključavnici s ploščo debeline 30/10. V krilu je vstavljeno akustično izolativno polnilo. Krila imajo 2 tečaja, z jeklenim zatičem premera 14 mm , 3D nastavitev. Stranski profil Inox jeklo z obodnim tesnilom Fiksni vijaki Št. 5 fiksnih vijakov za nadzor dviga. Vrata so opremljena s nastavljivim talnim tesnilom. Krilo je oplaščeno s okrasno ploščo debeline 6 mm.

 


BARVE OKVIRJEV IN OKRASNE PLOŠČE

Vrata MASER nudijo pestro izbiro barv, tako barv okvirja kot tudi raznolike okrasne plošče.

Okrasne plošče so lahko narejene iz oplaščene MDF plošče - STANDARD, vodoodporne vezane plošče, alu pločevine, paneli so lahko ravni ali imajo rezkane vzorce. Po želji so paneli lahko lakirani v RAL barvo. Za zahtevnejše kupce imamo v ponudbi panele iz masivnega lesa, panele z dodatno toplotno izolacijo ali celo keramika gres. Karakteristike okrasnih plošč.

Različne barve okvirjev ter okrasnih plošč si lahko ogledate v katalogu BARVNA KARTA MASTER.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


KLJUKE

Vrata lahko opremimo z različnimi modeli vratnih kljuk, vrtljivih bunk ali fiksnih bunk. Vse kljuke so od priznanega proizvajalca kljuk HOPE.


 

KUKALA

Vrata lahko opremimo s strandardnim širokokotnim kukalom ali elektronskim kukalom

Ponudbo lahko preverite TUKAJ.

 

 


 

OVALNI CILINDER SERIJA 22... - OMEC

CILINDRI

Serijsko so vrata opremljena z varnostnim cilindrom s 5x lastniškimi ključi ter 1x gradbiščnim ključem ( v uporabi za namene obrtnikov, ki izvajajo dela na objektu ).

Celotno ponudbo cilindrov lahko preverite TUKAJ.


KLJUČAVNICA

Vrata so opremljena z najkakovostnejšimi ključavnicami proizvajalca CISA. Vse ključavnice so dodatno zaščitene z dodatno pločevino ki preprečuje vdor v sam mehanizem ključavnice.

Opremite svoja nova vrata z motoriziranim pametnim cilindrom.

 

 

 

 


MONTAŽA

Samo pravilno montirana vrata zagotavljajo prave varnostne ter izolativne lastnosti. Vrata se montira na masivno zidano steno s dodatnim montažnim okvirjem, ki zagotavlja trdno fiksacijo v steno ter omogoča nastavitve vratnega okvirja. Različne načine montaže STANDARD in FLAT okvir si lahko ogledate tukaj:

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DIMENZIJE

Vrata lahko izdobavimo v standardnih dimenzijah ( dimenzije spodaj ) ali v nestandardnih dimenzijah.

STANDARDNE DIMENZIJE

ZIDARSKA ŠIRINA (D)

ZIDARSKA VIŠINA (D)

SVETLI PREHOD ŠIRINA (B)

SVETLI PREHOD VIŠINA (D)

913

2150

790

2095

963

2150

840

2095

1013

2150

890

2095

 

Aktualno

Verižni pogon za markize, okna, mansardna okna in svetlobne kupole.
Profil za nadstreške SIMPLY je bil razvit kot odgovor na nove potrebe moderne arhitekture. Enostavnost, eleganca, čiste linije, trajnost...  
Predstavljamo vam NOVOST na trgu.Set elektomagnet za kontolo pristopa z ročajem.set je primeren za vgradnjo na nova ali na obstoječa vrata,za varno...
Novo v prodajnem programu. Cenovno ugodne INOX kljuke za vhodna vrata, najvišje kakovosti.
PANTAL d.o.o.

Žnidarčičeva ulica 31
5290 Šempeter pri Gorici
Slovenija