Vaše ideje - naše rešitve

Kontaktirajte nas Za uporabnike

Pon - pet: 08 - 12h in 13 - 16.30h

Kdo smo

17 zaposlenih

2000 stalnih strank

več kot 20 let izkušenj

15000 artiklov na zalogi

dnevno odpremimo 200 paketov

2300m2 pokritih skladiščnih površin

odlična A++ boniteta

O podjetju Pantal

Podjetje Pantal d.o.o., se nahaja v Šempetru pri Novi Gorici, v neposredni bližini nekdanjega mednarodnega mejnega prehoda Vrtojba, tik ob avtocesti. Ustanovljeno je bilo leta 1999, kot odziv na vedno večje povpraševanje po izdelkih za proizvodnjo in montažo stavbnega pohištva. V okolici smo prepoznavni kot sponzor različnih prireditev in kot glavni sponzor uspešnega kolesarskega kluba, KK Pantal. Urejeno zasebno lastništvo, ter jasna razvojna vizija podjetju omogočata nenehen razvoj, ter dopolnjevanje prodajnega programa. Naše vodilo je, da svojim kupcem nudimo pomoč pri projektih od načrtovanja do realizacije, pozneje pa servis in pomoč v primeru težav.

Naša dejavnost

Osnovna dejavnost, je veleprodaja izdelkov za izdelavo stavbnega pohištva. Na sedežu podjetja imamo 2300m2 veliko skladišče, v katerem je vedno na zalogi preko 15000 različnih izdelkov, ki jih naši odjemalci potrebujejo pri svojem poslu. Maloprodaja se vrši v prodajalni na sedežu podjetja, ta je namenjena lokalnim kupcem, ki potrebujejo rezervne dele za svoja okna, vrata, ter drobne pripomočke za vsakodnevna dela v delavnici. Dnevno povprečno oskrbimo 200 odjemalcev. Za dostavo blaga imamo lastna vozila, koristimo pa tudi usluge hitre pošte.

Servisna dejavnost

Servisna služba se ukvarja s popravili in vzdrževanjem strojev, katere prodajamo v podjetju Pantal.

Naši kupci

Zvestoba preko 2000 stalnih kupcev, je naš največji uspeh. Naši kupci so veliki in majhni proizvajalci stavbnega pohištva, steklarji, krovci, kovinarji, izvajalci zaključnih del v gradbeništvu, mizarji ter hobi mojstri. Oskrbujemo tudi prodajalne na drobno, zlasti železnine in gradbene trgovine, ki nudijo blago iz našega prodajnega programa. Kupci nam ostajajo zvesti, ker prisluhnemo njihovim željam in potrebam, velika zaloga blaga zagotavlja, da naročeno blago vedno dobijo, redne dobave pa jim zagotavljajo nemoteno poslovanje.

Zakaj Pantal?

  • prilagodljivost podjetja
  • strokovno usposobljena in motivirana ekipa
  • reference, kjer se naši produkti vidijo v praksi
  • hitra dobava
  • stalna zaloga
  • naši predstavniki na terenu nudijo pomoč in nasvet
  • svetovno znani in preverjeni dobavitelji
  • zadovoljne stranke


 

Priponke

PriponkaVelikost
PDF icon OSNOVNI PODATKI IN BANKA - PANTAL d.o.o.887.13 KB

Galerija fotografij

Aktualno

Protivlomna vrata TR 450
Pvc police in polnila po posebno ugodnih cenah
Po zamenjavi oken se zlasti v starejših objektih, brez ustrezne izolacije pojavi plesen in neprijetne vonjave v prostoru. Ta dva pojava pomenita, da...
Bi se radi pridružili naši ekipi?, Zdaj je pravi čas.
PANTAL d.o.o.

Žnidarčičeva ulica 31
5290 Šempeter pri Gorici
Slovenija